BEAT ‘I just wish to feel you’ [GEANNULEERD]

Locatie: STUK Studio

STUK sluit de deuren en annuleert alle publieke activiteiten tot 13 december, na de beslissing van Federale Overheid op 30 oktober en uit solidariteit met iedereen die tegen COVID-19 vecht. Alle ticketkopers worden rechtstreeks gecontacteerd.

Zorg voor elkaar, en hou het veilig.

BEAT ‘I just wish to feel you’ is de eerste avondvullende dansproductie van Jenna Jalonen, geproduceerd door Straatrijk. Na hun gesmaakte passage vorig seizoen, nodigen we het trio graag uit voor een rerun!

Alles in het leven bestaat dankzij energiegolven. Die trillingen creëren de beats die ons voortdrijven en ons hart doen kloppen. We delen hetzelfde tempo, hetzelfde ritme, worden via onze hartslag met elkaar verbonden. Maar wat gebeurt er als de beat verdwijnt?
In BEAT ‘I just wish to feel you’ reflecteren B-boy Jonas Verwerft en hedendaags danseres Jenna Jalonen over de betekenis van fysiek contact in een wereld van sociale media en instant communicatie. Ze spelen met rauwe lichamelijkheid en gebruiken urban en sociale dansvormen als inspirerende instrumenten op zoek naar nieuwe manieren van bewegen. Geluidskunstenaar Adrian Newgent staat mee op het podium en componeert de soundscape live in interactie met de dansers. Het resultaat is een zeer fysiek, acrobatisch en toch intiem duet over menselijke relaties.

Foto's © Joeri Thiry / STUK