Big Bears Cry Too [GEANNULEERD]

Locatie: STUK Soetezaal

STUK sluit de deuren en annuleert alle publieke activiteiten tot 13 december, na de beslissing van Federale Overheid op 30 oktober en uit solidariteit met iedereen die tegen COVID-19 vecht. Alle ticketkopers worden rechtstreeks gecontacteerd.

Zorg voor elkaar, en hou het veilig.

Big Bears Cry Too is een voorstelling van Miet Warlop over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum.

Een reeks voorwerpen komt letterlijk de scène opgevlogen en zegt iets over het individu in die wereld. Een groot, te groot, hart uit plastic dat enkel in te tomen valt door er een klein beetje lucht uit te laten. Een gigantische pil die je gelukkiger zou moeten maken, maar je in een toestand brengt waarin je jezelf niet meer herkent. Een beer die slachtoffer wordt van zijn té grote cuteness. We landen in een universum van gekleurde regen en oneindige tekeningen.

De voorbije 15 jaar liet beeldend kunstenaar en performer Miet Warlop met succes eigenzinnige voorstellingen, op de grens tussen performance en concert, op de wereld los. Ze wordt internationaal geloofd om haar visuele originaliteit, explosieve dramaturgie en absurde humor. Big Bears Cry Too is haar eerste productie voor jong publiek. Fasten your seatbelts!

Foto: Reinout Hiel
Foto: Reinout Hiel
Foto: Reinout Hiel
Foto: Reinout Hiel
Foto: Reinout Hiel