KNAL! PLANETARIUM MUSIC FESTIVAL

Locatie: The Dome - Martelarenplein, Leuven

KNAL!
Planetarium Music Festival
25 Nov → 5 Dec 2021
The Dome: Martelarenplein, Leuven

PRAKTISCHE INFO

  • Locatie: The Dome, Martelarenplein, Leuven
  • Alle voorstellingen gebruiken 360°-projectie en surroundgeluid. Let op voor flitsende beelden en luide muziek. We voorzien oordopjes aan het onthaal in de kleine dome.
  • We werken met gesloten deuren. Dat wil zeggen dat laatkomers niet worden binnengelaten. Kom dus op tijd!
  • Het is verboden om foto’s of video’s te maken tijdens de voorstellingen. Zet je GSM uit of op vliegtuigstand.
  • Honger of dorst? Spring gerust binnen bij één van de vele cafés en restaurants op het Martelarenplein.
  • Wachtlijst uitverkochte shows: Mogelijk worden er nog extra tickets aangekondigd aan het begin van het festival, afhankelijk van de zaalbezetting. Hou onze communicatiekanalen dus in het oog. Je kan ook altijd proberen via de avond-wachtlijst: aanmelden vanaf 19:00 bij het onthaal aan de dome. Geen garantie, maar het proberen waard.
  • Voor het hele KNAL! Planetarium Music Festival heeft u een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de KNAL! Dome. Meer uitleg over het CST vindt u via deze link. Een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar.
  • Vragen? Mail naar ticket@stuk.be
© Mathias Völkze
© Mathias Völkze

Wat heeft het universum voor ons in petto? En hoe kijken kunstenaars naar deze oneindige leegte, haar mysteries en gevaren? KNAL! Planetarium Music Festival presenteert een reeks audiovisuele reizen door de kosmos op zoek naar antwoorden. In een gigantische ‘dome’ zal je ondergedompeld worden in immersieve concerten, video's en performances met het universum als inspiratiebron. Dankzij zijn 360°-projectie en surround-geluid beleef je een onvergetelijke kosmische ervaring. Het programma wordt gecureerd door diverse Leuvense muziekpartners en gaat van elektronisch experiment over klassiek tot popmuziek.

➤ Een initiatief van KU[N]ST Leuven, STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid
➤ Artistieke partners: 30CC, Alamire Foundation, Festival 20/21, Het Depot, INUIT, KU Leuven Dienst Cultuur, Planetarium Brussel, Stelplaats, STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid, Berliner Festspiele / The New Infinity, The Dome: aiRstructures
➤ Met de steun van Stad Leuven

Ontdek hieronder de vier projecten die STUK cureerde voor KNAL! Planetarium Music Festival.
Het volledige programma van het festival vind je via de KNAL-website.